Program

Flow - 2019

Time Presenter Title Type Length
09:45 Tim Brailsford (HoD) Welcome Opening 15 minutes
10:00 Rebecca Fiebrink TBD Keynote 1 50 minutes
Session 1
10:50 Chris Nash Musical Platforms: Patterns and Chaos in Music Talk 1 20 minutes
11:10 Frazer Barnes Printed sensors and how they will revolutionize the food supply chain and reduce waste Talk 2 20 minutes
11:30 Break Break Break 30 minutes
Session 2
12:00 Kevin Doyle Institute of code Highlight 15 minutes
12:15 Phil Legg, Jim Smith, and Richard Preen HASTE - Human-centric active-learning for decision support in threat exploration Talk 3 20 minutes
12:35 Tom Mitchell Physic: Making the Invisible Audible Talk 4 20 minutes
13:00 Lunch Lunch Lunch 60 minutes
13:00 Multiple Posters Posters 60 minutes
14:15 TBD TBD Keynote 2 50 minutes
Session 3
15:05 Dom Brown Designing an Immersive Musical Experience in Virtual Reality Talk 4 20 minutes
15:25 Teresa Dillon and Benedict Gaster In Your Aerial Talk 5 20 minutes
15:45 Luke Reed Immersive Audio in Cinematic VR Talk 6 20 minutes
XXX Liz Lane Performance 1 15 minutes
16:05 Break Break Break 30 minutes
16:30 Ben G and Steve Battle Programming with potatoes Workshop 60 minutes
Special Performance Special Guest Performance 2 18:00 60 minutes